Napomena u vezi zaštite podataka

Peek & Cloppenburg stavlja veliki akcenat na zaštitu ličnih podataka i obavezuje se da će se pridržavati zakonskih odredbi u vezi zaštite podataka. Ako posećujete našu Web stranu nije potrebno da dajete informacije o sebi.

Ukoliko neke od funkcija iz servisa koje se daju preko naše Web strane zahtevaju davanje ličnih podataka, njihovo čuvanje i korišćenje, biće to posebno napomenuto. Možete Vaš pretraživač tako da podesite da Vas informiše o učitavanju Cookies. Oni mogu da dovedu do ograničenja funkcionalnosti naše Web strane.

Na ovoj web lokaciji se putem tehnologija firme etracker GmbH (www.etracker.com) prikupljaju i čuvaju podaci za svrhe marketinga i optimizacije. Na osnovu tih podataka se generiše profil korisnika pod pseudonimom. U tu svrhu to se mogu koristi kolačići. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u privremenoj memoriji Internet pregledača posetioca. Kolačići omogućavaju ponovno prepoznavanje Internet pregledača bez kreiranja personalizovane reference. Podaci pribavljeni tehnologijama firme etacker neće se koristiti za ličnu identifikaciju posetioca ove web lokacije i neće se objedinjavati sa ličnim podacima nosioca pseudonima bez odobrenja dotičnog lica. Ovakvo prikupljanje i memorisanje podataka može se u svakom trenutku otkazati kao nepoželjno od tog trenutka nadalje.

U vezi svih pitanja vezanih za zaštitu podataka, možete se obratiti našem licu zaduženom za zaštitu podataka od strane Peek & Cloppenburg KG:

Službenik za zaštitu podataka
Mechelgasse 1
A-1030 Wien
zastitapodataka@peek-cloppenburg.rs

Mapa sajtaZaštita podatakaImpresum
Nazad